Tästä se kaikki alkoi:

86094.jpgSankarimme on nimeltään Vilja Ruusulehto, kaunis perhetavoitteinen punapää. Vilja on hyvin elämänhaluinen persoona. Hän pitää blondeista miehistä, mutta ei löyhkästä (joka on yllätys :P)

79027.jpg
Vilja muutti tähän pieneen vanhaan hökkeliin, sillä rahaa oli hyvin vähän. Sen hän sisusti vaaleanpunaisin sävyin. Sinne mahtuikin kaikki välttämätön roina. (vessanpönttö on suihkun vieressä)

79943.jpg
Hänen täytyi saada jostain nopeasti rahaa, joten hän etsi lehdestä töitä. Viljan elämäntoive oli päästä lainvalvontauran huipulle joten hän päätti mennä opiskelemaan poliisiksi.

79946.jpg
Vilja tapasi komean tummatukkaisen Kaarle Janatuisen, mutta hän ei halunnut miehekseen pankkopoikaa (Vaikka hän ei olisi saanutkaan mennä äitinsä luona asuvan Kaarlen kanssa naimisiin, koska hän oli pelattava simi.)

79956.jpg
Vilja päätti mennä puistoon nauttimaan hienosta kesäpäivästä.

79954.jpg
Puistossa hän tähyili sopivia miesehdokkaita. "Mieheni tulee olla lapsirakas ja vaaleahiuksinen", Vilja ajatteli syödessään hodaria.

79957.jpg
Vilja oli juuri lähdössä pois puistosta, kun hänen silmiinsä osui juuri sopivan näköinen mies, jonka nimeksi paljastui Visa Bäckman. Visa oli horoskoopiltaan neitsyt joten hän oli luonteeltaan ujo.

79958.jpg Visa ihastui Viljaan ensi silmäyksellä.

79961.jpg Visaa ujostutti Viljan läsnäolo, sillä hän oli korviaan myöten ihastunut Viljaan.

79962.jpg
Vilja ja Visa olivat jutelleet koko illan ja he tunsivat toisensa jo aika hyvin.

79963.jpg Seuraavana päivänä heillä oli onnistuneet treffit Viljan luona.

79964.jpg
Visa muutti taloon ja toi vähän rahaa sen uudistamiseen. Taloon tuli jopa erillinen vessa ja hella! Heti tämän jälkeen he menivät kihloihin.

79967.jpg
Häät olivat pienet ja kauniit, jotka vietettiin kahden kesken.79969.jpg
Vilja oli ostanut vähillä rahoilla upean hääpuvun ja suuren hääkakun, vaikka häitä vietettiinkin kahdestaan.

79978.jpg
He viettivät romanttisen hääyön tehden lasta ;)79979.jpg
Vilja ja Visa olivat niin rakastuneita että huh huh :P. "Tintti tinttii tii tintti tinttii"-ääni kuului ja lapsi oli tulossa.